Glas in lood restauratie in Lattrop op locatie of in ons atelier

Glas in lood restauratie DenekampHeeft uw glas in lood helaas te kampen met schade door vandalisme? U hoeft geen nieuwe glas in lood ramen aan te schaffen. Frans Gorzeman beschikt over de ambacht en ervaring op het gebied van glas en levert kwaliteit. Wij zijn specialist in glas in lood restauratie in Denekamp en kunnen met diverse technieken het glas repareren. Wilt u weer kunnen genieten van prachtig, gekleurd lichtinval? Kies dan voor glas in lood restauratie in Denekamp verzorgd door Frans Gorzeman. Wij zorgen met glas in lood restauratie in Denekamp dat uw vertrek een fijne sfeer krijgt. Daarnaast vervaardigen wij ook glas in lood ramen. Wij zien elk project als een nieuw kunstwerk en passen graag onze creativiteit toe.

Oorzaken

Over het algemeen gaat glas in lood jaren mee. Toch kan het voorkomen dat uw glas beschadigd raakt. Glas in lood restauratie in Denekamp kan diverse oorzaken hebben:

  • Stormschade
  • Vandalisme
  • Corrosie
  • Slijtage

Wij zorgen ervoor dat u uw prachtige raam kunt blijven behouden. 

Op locatie

Als uw ruit is gebroken komen wij bij u langs om op locatie las in lood restauratie in Denekamp uit te voeren. Met behulp van de juiste materialen en vakkennis kan Frans Gorzeman binnen korte tijd de schade herstellen. Frans werkt veel met mondgeblazen glas, echt antiek of neu antiek. 

Atelier

Zijn de glas in lood restauratie werkzaamheden in Denekamp niet op locatie uit te voeren? Dan kunnen wij het ruim uitnemen en het in ons atelier repareren. Als het raam weer als nieuw is, wordt deze herplaatst. Door gebruik van de beste technieken is het mogelijk dat na glas in lood restauratie in Denekamp uw raam weer water en winddicht is.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Paddestoelen
Paddestoelen
Gebrandschilderd glas in lood volgens eigen ontwerp
Vis
Vis
Wit opaal glas met vissen uitgevoerd in echt antiek glas