Glas in lood restauratie in Enschede brengt uw sfeer in huis terug

Glas in lood restauratie EnschedeZijn uw glas in lood ramen kapot door weersinvloeden? Zoekt u iemand die vakkundig glas in lood restauratie in Enschede kan uitvoeren? Al jaren is Frans Gorzeman gespecialiseerd in glas in lood restauratie in Enschede. Frans is van jongs af aan al verweven met het glazeniersvak. Na jaren lang bij een glazenier het ambacht te hebben uitgeoefend is hij zijn eigen atelier begonnen en heeft door de jaren heen zich dit ambacht eigen gemaakt. Of het nu gaat om Art Deco stijl of modern, wij restaureren uw glaspaneel zodanig dat het oorspronkelijke karakter van het paneel wordt behouden. Zo kan u weer jarenlang genieten van uw prachtige ramen en deuren.

Hoe gaan wij te werk?

Als vakman beheerst Frans Gorzeman alle glas in lood restauratie technieken. Als wij glas in lood restauratie in Enschede uit moeten voeren gaan wij als volgt te werk. Wij gaan aan de hand van de volgende volgorde glasstukken:

  • Verwijderen
  • Schoonmaken
  • Repareren
  • Terug plaatsen

Wanneer u kapotte glas in lood ramen heeft kunnen deze worden gerepareerd of vervangen. In het atelier worden namelijk naast het restaureren van glas in lood, ook nieuwe glas in lood ramen ontworpen.

Deskundige uitvoering

Als u glas in lood restauratie in Enschede door ons laat uitvoeren bent u verzekerd van een gedegen en deskundige uitvoering. Wij weten als geen ander hoe bijzonder glas in lood is en kennen het specifieke karakter. Frans Gorzeman voert glas in lood restauratie in Enschede uit zodat dit er weer authentiek uit ziet.

Heef u interesse? Raadpleeg onze site.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Paddestoelen
Paddestoelen
Gebrandschilderd glas in lood volgens eigen ontwerp
Vis
Vis
Wit opaal glas met vissen uitgevoerd in echt antiek glas