Glas in lood restauratie in Hengelo, van klassiek tot modern

Glas in lood restauratie HengeloIs uw kostbare glas in lood deur kapot? Neem dan direct contact op met Frans Gorzeman, dé glas in lood specialist. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in glas in lood restauratie in Hengelo. In het atelier worden naast het restaureren van glas in lood, ook nieuwe glas in lood ramen ontworpen en gemaakt voor particulieren, bedrijven, instellingen en kerken. Wij ontwerpen en creëren glas in lood ramen van klassiek tot modern. Eigen ontwerpen, of in samenwerking met een kunstenaar, de mogelijkheden van glas in lood restauratie in Hengelo zijn eindeloos. Elk werk is uniek en wordt door ons met liefde voor het vak op een ambachtelijke wijze vervaardigd.

Restauratie van het paneel

Tijdens glas in lood restauratie in Hengelo kan het zijn dat het paneel gerestaureerd moet worden. Dit kan te kampen hebben met beschadigingen of weersinvloeden. Hierbij halen wij het paneel uit elkaar en voorzien wij deze van nieuwe profielen. Kapotte en beschadigde ruiten kunnen worden vervangen. Dit gebeurt in de juiste kleur en soort. Het glas dat nog heel is kan weer worden hergebruikt. Tot slot wordt het raam na glas in lood restauratie in Hengelo weer terug geplaatst.

Brandschilderen

Naast glas in lood restauratie in Hengelo is Frans Gorzeman specialist in brandschilderen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Reparatie van breukglas en verstevigd uitgevoerd.
  • Groter maken van het paneel
  • Gebrandschilderde Raamdecoratie

De glas in lood restauratie werkzaamheden worden volgens de geldende normen en uw wensen met grote zorgvuldigheid uitgevoerd.

Wilt u glas in lood restauratie in Hengelo door ons uit laten voeren? Maak vrijblijvend een afspraak.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Paddestoelen
Paddestoelen
Gebrandschilderd glas in lood volgens eigen ontwerp
Vis
Vis
Wit opaal glas met vissen uitgevoerd in echt antiek glas