Glas in lood restauratie in Oldenzaal maakt uw ramen weer waterdicht

Glas in lood restauratie OldenzaalZiet u dat het glas in lood begint te scheuren? Zien uw glas in lood ramen er niet meer zo mooi uit? Kies dan voor glas in lood restauratie in Oldenzaal verzorgt door glazenier Frans Gorzeman. Frans Gorzeman beschikt over het glas ambacht en heeft al jaren ervaring met glas in lood restauratie in Oldenzaal. Bij glas in lood restauratie in Oldenzaal besteden wij veel zorg en aandacht aan duurzaamheid. Met een speciale bescherming laag wordt het glas beschermd zonder dat dit opvalt. Uw glas in lood behoudt de uitstraling die u wenst. Wilt u kerkramen op laten knappen? Heeft u zelf glas in lood ramen? Frans Gorzeman staat graag voor u klaar met vakmanschap.

Werkwijze

Bij glas in lood restauratie in Oldenzaal halen wij eerst het glas uit het lood. Daarna kan het paneel opnieuw in het lood gezet worden. Vervolgens wordt dit gesoldeerd en gekit. Zo wordt het paneel:

  • Gemaakt
  • Winddicht
  • Waterdicht
  • Vervangen door nieuw glas

Na glas in lood restauratie in Oldenzaal bent u verzekerd van nieuw glas, dat dezelfde tint heeft als het oude. 

Waarom Frans Gorzeman?

Frans Gorzeman is gespecialiseerd in glas in lood restauratie in Oldenzaal. Wij besteden de grootste zorg aan ieder project en bieden daarbij uitstekende service. Heeft u specifieke wensen? Wij maken alles mogelijk. Frans is van jongs af aan al verweven met het glazeniersvak. Na jaren lang bij een glazenier het ambacht te hebben uitgeoefend is hij zijn eigen atelier begonnen en heeft door de jaren heen zich dit ambacht eigen gemaakt.

Ontwerp

Naast glas in lood restauratie in Oldenzaal kunt u bij ons ook terecht voor ander glas in lood werk. Wij ontwerpen ook nieuwe glas in lood ramen. Daarnaast kunnen wij deze maken voor particulieren, bedrijven, instellingen en kerken. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Paddestoelen
Paddestoelen
Gebrandschilderd glas in lood volgens eigen ontwerp
Vis
Vis
Wit opaal glas met vissen uitgevoerd in echt antiek glas